12-11-2024
10:00
IJgenweis, Streekbos
Gratis

Regiosafari Westfriesland 2024

Zet je wandelschoenen klaar, ook dit najaar gaan we weer op regiosafari! Ben jij werkzaam in de gastvrijheidssector dan is dit hét event voor jou! Ontmoet, leer en laat je inspireren tijdens de Regiosafari’s door Westfriesland, de Kop en regio Alkmaar.

Samen gastvrij

Deze edities draait alles om ‘samen gastvrij’. Want wat is nou échte gastvrijheid? Hoe overtref je de verwachtingen van jouw gasten en zorg je ervoor dat ze bij jou terug blijven komen? Gastvrijheid is een totaalbeleving, het creëren van memorabele momenten. Door slimme samenwerkingen aan te gaan kun je jouw gastvrijheid naar een nóg hoger niveau tillen. Daar gaan we het deze Regiosafari’s over hebben; het overtreffen van verwachtingen en samen elkaar versterken. Samen gastvrij.

Ochtendprogramma

We starten de dag bij blooming in Bergen

Middagprogramma

Na de lunch stappen we in de bus om een kijkje te nemen bij inspirerende collega-ondernemers in de regio. De middaglocaties maken we binnenkort bekend!

Programma

Section introtekst: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris non aliquet magna, at eleifend enim. Mauris feugiat tellus et aliquam egestas.

Inloop bij IJgenwijs in het Streekbos in Bovenkarspel.

Na de lunch stappen we in de bus om een kijkje te nemen bij inspirerende collega-ondernemers in de regio. De middaglocaties maken we binnenkort bekend!

We sluiten de middag af met een hapje en drankje in het Streekbos.

Hoofdlocatie

IJgenweis eten & drinken 
Veilingweg 21
1611 BN Bovenkarspel

Kom je met de auto? Er zijn genoeg gratis parkeerplekken bij het terrein van IJgenweis. Kijk ook naar de mogelijkheden voor carpoolen of stap op de fiets!

Naast de Regiosafari door Westfriesland gaan we ook op safari door de regio’s Alkmaar en De Kop