Regiosafari

De Regiosafari is hét gratis event voor iedereen die werkzaam is in de gastvrijheidssector in de regio Noord-Holland Noord.

Logo - noord holland noord

Wat is een Regiosafari?

De Regiosafari is hét gratis event voor toeristische ondernemers, werknemers, cultuurmakers, overheden, onderwijs en destinatiemarketingorganisaties uit de regio die actief zijn in de gastvrijheidssector. Deze dag staat volop in het teken van ontmoeten, inspireren, samenwerken en vooral van elkaar leren.

Ook dit jaar gingen we weer op Regiosafari door Westfriesland, De Kop en regio Alkmaar. Blik samen met ons terug op de eerdere edities. 

Terugblik Regiosafari's 2023

Duurzaamheid en generatiemanagement, dát waren de thema’s van de Regiosafari’s in 2023. Van generatieverschillen tot tijdloze en unieke concepten, alles kwam voorbij!

Terugblik Regiosafari's 2022

In 2022 gingen we voor het eerst écht op safari door alle drie de regio’s: De Kop, Westfriesland en regio Alkmaar. In totaal stapten bijna 300 toeristische ondernemers en medewerkers van marketingorganisaties, overheden en onderwijs in de bussen om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. 

Terugblik Regiosafari's 2021

Een impressie van de Regiosafari’s in 2021? Klik op onderstaande button en kijk de NHNEXT streams, aftermovies, presentaties en meer van Regiosafari De Kop, Westfriesland en regio Alkmaar terug.

De Regiosafari’s zijn ontstaan vanuit de samenwerking tussen ondernemers, ondernemersfederaties, brancheverenigingen HISWA-RECRON en Koninklijke Horeca Nederland, provincie Noord-Holland, gemeenten, Holland boven Amsterdam en het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord.

Meer informatie? Contact Lacina

Lacina Thirij is projectmedewerker bij Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en organiseert mede de Regiosafari’s. Heb je een vraag? Neem contact met haar op.


Blijf op de hoogte!

Wil je dat we je op de hoogte brengen van deze en andere events voor toeristische ondernemers?

Schrijf je dan hier in!

Gerelateerd