Koninklijke Vezet maakt alle gesneden groente en veel van het gesneden fruit voor Albert Heijn en Delhaize. Net als de (maaltijd)salades en pizza’s. Dagelijks verwerken de...
‘Samenwerken en proactief zijn is steeds belangrijker’
'In veel Europese huishoudens staat wel een fles of blik van de Burg Group. Gevuld met natuurazijn, schoonmaakazijn of limonadesiroop. CEO Patricia Surendonk: ‘In Heerhugowaard en...
‘Samen als bedrijf bedenken we hoe we het morgen beter kunnen doen’
Zero waste, recycling, verduurzaming, regeldruk; uitdagende thema’s waar Ewald Bakker als directeur van GP Groot inzameling graag zijn tanden inzet. ‘De wereld om ons heen verandert...
‘Ons geloof in mensen helpt om hen aan boord te houden’
Bij Hoekstra opleidingen draait het vooral om de mensen. Daar is directeur en mede-eigenaar Paul Frijn heel duidelijk over. ‘Ik wil graag dat mensen zich bij...
Verduurzamen van het bouwproces is een kwestie van lange adem
Duurzaamheid is een van de belangrijke thema’s in de bouwsector. Een voorloper op dit gebied in Noord-Holland Noord is misschien niet het meest bekende bouwbedrijf in...
Brouwer van biologisch abdijbier richt pijlen op Duitsland
In Brouwerij Egmond produceren ze al 15 jaar zeven unieke biersoorten. Van blond tot bock. Directeur Arjan Brammer: ‘Abdijbieren die we brouwen met grondstoffen van biologische...
‘Geld is nooit de echte reden waarom iemand vertrekt’
Het tekort aan medewerkers is meer dan nijpend, zeker als het gaat om technisch geschoold personeel. Bedrijven doen er daarom alles aan om nieuwe mensen te...