Foto van euromuntjes en plantjes
16-07-2024

Ondernemers groeien dankzij de Financieringstafel

Met de financieringstafel helpen we MKB-ondernemers die via hun eigen bank geen financiering kunnen krijgen, met het vinden van alternatieve financieringsmogelijkheden via marktpartijen.

Onze Financieringstafel richt zich specifiek op mkb'ers met veelbelovende businesscases die nog geen financiering hebben gevonden. Naast financiering bieden we ook netwerk, begeleiding en ondersteuning.​

Resultaten

De afgelopen 2 jaar hebben we 9 financieringstafels georganiseerd waar 22 casussen zijn voorgelegd. Van die casussen zijn er inmiddels al 8 gefinancierd, met een totale investering van bijna 24 miljoen euro! Dit laat zien dat er meer mogelijk is als je met de juiste partijen aan tafel zit en in de juiste netwerken wordt geïntroduceerd.

Blue Heart Energy

Blue Heart Energy is een voorbeeld van een bedrijf dat bij de financieringstafel mocht pitchen. Michiel Hartman, medeoprichter en CEO: “Het was zeer interessant om met vertegenwoordigers van de Rabobank, ING, ABN AMRO, RVO en PIM rond te tafel te zitten en ons verhaal te vertellen. Het zijn partijen die ons nu of in de toekomst beslist verder kunnen helpen.”

Extra financieringsmogelijkheden

De Financieringstafel Noord-Holland Noord helpt je bij het vergroten en versterken van jouw netwerk, biedt begeleiding in de zoektocht naar kapitaal en ondersteunt je bij het uitwerken van jouw concept en het schrijven van een sterk businessplan. De tafel richt zich specifiek op mkb-ondernemers met een veelbelovende businesscase, maar hier (nog) geen financiering voor kunnen vinden.

Contactpersoon
Persoon op de foto - Abdellah-Ezzerari

Abdellah Ezzerari

Financieringsbegeleiding mkb

Meer weten?

Heb je een financieringsvraag, of wil je weten of je voor de financieringstafel in aanmerking komt? Neem dan contact met mij op.