15-03-2024
12:00
Theater de Vest
gratis

Inspiratiebijeenkomst ‘Circular Leadership in VR’

Hoe vertalen we de uitdagingen in Circulair Ondernemen naar leiderschap en competenties?

Deze inspirerende bijeenkomst wordt je aangeboden door Provincie Noord-Holland, Ontwikkelingsbedrijf NHN, Circulair Westfriesland, Gemeente Alkmaar, Gemeente Bergen, Gemeente Uitgeest, Gemeente Castricum, Gemeente Heiloo, Gemeente Dijk en Waard en Gemeente Hollands Kroon, tijdens de Week van de Circulaire Economie.

Wat staat er op het programma
In de eerste plaats krijg je inzicht in de laatste ontwikkelingen rond circulariteit en programma’s waar je je als ondernemer bij kan aansluiten. Vervolgens bieden we je een unieke VR ervaring waarna je met een nieuwe blik naar de aarde kijkt. En tot slot is er gelegenheid na te praten met een lekker drankje en hapje.

Voor wie?
Dit event is voor directieleden, duurzaamheids- en innovatiemanagers en duurzame startups uit Noord-Holland Noord. Deelname is op uitnodiging. 

VR Experience

Ervaar zelf het “overview” effect in Virtual Reality!

Hoofdspreker Egbert Mulder, een toonaangevende expert in circulair leiderschap, neemt ons mee naar de ruimte om de aarde vanuit het perspectief van astronauten te ervaren. Egbert is bekend om zijn baanbrekende VR-workshops, ontwikkeld met materiaal van NASA, om het ‘Overview Effect’ te simuleren. Dit effect biedt een uniek perspectief op onze aarde en de noodzaak om haar te beschermen. Laat je inspireren om als leider in het bedrijfsleven een sleutelrol te spelen in het vormgeven van een duurzame toekomst!

Programma

Mocht u geen gebruik willen maken van de lunch, wilt u dit dan in het kader van tegengaan van verspilling, in het opmerkingenveld bij aanmelden aangeven.


Jan Douwe Kroeske
Jan Douwe Kroeske, oprichter van Double 2 Mediaproducties en het bekende muziekplatform 2 Meter Sessies, is zowel producent, televisiemaker als veelgevraagd dagvoorzitter, waarbij zijn focus ligt op cultuur, wetenschap en duurzaamheid, zoals blijkt uit zijn betrokkenheid een initiatief zoals Burgemeester van Jouw Noordzee.


Leon van Ast
Circulair ambassadeur Leon van Ast is het aanspreekpunt voor het Noord-Hollandse bedrijfsleven (met uitzondering van de bouwsector) op het gebied van circulaire economie.  

Praktijkvoorbeelden en ontwikkelingen in Regio Noord-Holland Noord. 

Ervaar het “overview effect” wat astronauten ervaren in de ruimte, waardoor zij een actieve rol nemen binnen duurzaamheid. Aansluitend aan de VR experience geeft Egbert diepgaand inzicht in de historie en staat van het klimaat. 

Even de benen strekken en elkaar ontmoeten!

Een workshop met wat leiders en veranderaars binnen organisaties kunnen doen om een positieve impact te kunnen maken.  

Tijd om na te praten!

Aanmelden voor 'Circular Leadership in VR'

Vul dit formulier in en verzeker je van een plek bij een beleving die je nog lang na zal blijven!

Op de hoogte blijven van ondernemersnieuws en events? Geef dat hieronder aan.