Energie
Event
16-11-2023
 / 17:00 uur
 / 16-11-2023

H2 Kenniscafé: waterstof, het financiële plaatje

Tijdens deze editie van het H2 Kenniscafé kijken we met financieel deskundigen, van PIM NH en ROM InWest, naar het financiële plaatje van waterstofprojecten.

Waterstof, het financiële plaatje

De nieuwe waterstofeconomie krijgt in hoog tempo vorm. Investeringen in productie en infrastructuur zijn volop gaande en toepassing van waterstof wordt zichtbaar in steeds meer sectoren van de economie. Tegelijk is er nog veel onduidelijk, zeker op het niveau van de individuele ondernemer. Een van de belangrijkste vragen blijft, hoe financier ik mijn waterstofambities?

Tijdens deze editie van het H2 Kenniscafé kijken we met financieel deskundigen, van PIM NH en ROM InWest, naar het financiële plaatje van waterstofprojecten. Hoe ontwikkel ik een rendabele business case voor waterstof, welke financieringsmogelijkheden zijn er en onder welke voorwaarden, en wat zijn de best-practices in het ontwikkelen van een financieel haalbaar waterstofproject? Dit zijn enkele vragen wij waar tijdens dit H2 Kenniscafé dieper op ingaan. 

Aanmelden kan via de WaterstofNHN community, hier kun je een profiel aanmaken. Lukt het aanmelden via de community niet, stuur dan een mail naar communicatie@onhn.nl.

Datum en tijd
Donderdag 16 november 2023, 17.00 – 19.00 uur

Locatie
Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (in Gebouw C van Inholland Alkmaar)
Bergerweg 200
1817MN Alkmaar

Gerelateerd