Event
08-02-2023
 / 08-02-2023

Inspiratie event bij METIP: innoveren voorbij de horizon

Op woensdag 8 februari 2023 vindt er een inspiratiemiddag over duurzame ontwikkelingen, trends, kansen en toepassingen binnen de maritieme, mariene en offshore energie sector plaats. We laten ons inspireren door verhalen van over de hele wereld vertelt door Sailors for Sustainability, gaan met elkaar in gesprek en kijken samen naar de kansen en mogelijkheden binnen Den Helder.

Het programma

Op woensdag 8 februari 2023 vindt er een inspiratiemiddag over duurzame ontwikkelingen, trends, kansen en toepassingen binnen de maritieme, mariene en offshore energie sector bij METIP plaats.

Sailors for Sustainability komt langs en vertelt over de mogelijkheden en kansen binnen onze sector. Ivar Smits en Floris van Hees, oprichters van Sailors for Sustainability, varen de wereld rond om succesvolle lokale oplossingen voor sociale en ecologische uitdagingen te vinden. Door te bloggen en vloggen over deze positieve voorbeelden beogen zij mensen te inspireren om ook zelf duurzame veranderingen door te voeren. Inmiddels zijn ze al 7 jaar onderweg en hebben ze ruim 60 projecten bezocht!

Tijdens deze interactieve sessie geven Ivar en Floris verschillende voorbeelden die zij tijdens hun zeilreizen zijn tegengekomen en worden geleerde lessen met ons gedeeld. Na de inspiratie gaan ze het verdiepende gesprek aan om de geleerde lessen voor onszelf te vertalen en te kijken naar de mogelijkheden binnen het vakgebied. De middag  wordt afgesloten met een Q&A en een moment om te netwerken.

14:45-15:00 uur: Inloop
15:00-16:00 uur: Sailors for Sustainability (Ivar Smits en Floris van Hees)
16:00-16:15 uur: Q&A
16:15-17:00 uur: netwerkmoment inclusief drankje

Ben jij klaar voor de toekomst en om Den Helder duurzaam op de kaart te zetten? En heb jij zin om de interactie aan te gaan met anderen binnen de sector? Mis 8 februari dan niet en meld je aan!

Aanmelden kan via de website van METIP. 

Gerelateerd