Innoveren
Nieuws

Inschrijvingen voor GO!-NH Scale staan open!

Dit jaar pakken we het net iets anders aan. Na je inschrijving plannen we samen een selectiegesprek in. Een week later weet je waar je aan toe bent!

Wat is GO!-NH Scale?

Het GO!-NH Scale traject is speciaal gericht op startups, scale-ups en MKB’ers die goed ontwikkeld zijn in hun huidige markt en klaar zijn om hun innovatie op te schalen naar nieuwe markten of gebieden. In dit GO!-NH Scale traject ga jij ontdekken welke nieuwe markten je gaat aanboren en wat je daarvoor moet ondernemen. We bereiden de organisatie voor om daadwerkelijk flinke groeisprongen te gaan maken, door het uitwerken van een goede ‘go-to-market’ strategie en individuele begeleiding door experts.

GO!-NH Scale is een versnellingsprogramma van zes maanden, gebaseerd op workshops, matchmaking en individuele begeleiding.

Voor deelname aan GO!-NH Scale vragen we een eigen bijdrage van €3.000,- ex BTW. We vragen GEEN aandelen of opties van de startups, ondernemingen of initiatieven in ruil voor dit programma. Ons doel is organisaties te helpen impact te maken op de maatschappij; onvoorwaardelijk!

Provincie Noord-Holland deelt tien golden tickets uit onder de deelnemers. Deze deelnemers hoeven dan geen eigen bijdrage te betalen.

Na je inschrijving plannen we samen een selectiegesprek in. Een week later weet je waar je aan toe bent! Dus ben jij of ken jij iemand die in GO!-NH Scale thuis hoort? Zorg dan dat ze zich voor 31 augustus hier opgeven voor een selectiegesprek!

Persoon op de foto - Abdellah-Ezzerari

abdellah
ezzerari

projectleider GO!-NH

Gerelateerd