Algemeen
Nieuws

Meld je nu aan voor de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen!

Van 20 t/m 25 maart 2022 ontmoeten inwoners, bedrijven en onderwijs elkaar tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen (KBBBD)

Na 3 eerdere succesvolle edities wordt er dit jaar weer een Kom Binnen bij Bedrijven Dag georganiseerd. Van 20 t/m 25 maart 2022 ontmoeten inwoners, bedrijven en onderwijs elkaar tijdens deze Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen (KBBBD). Bijna 100 bedrijven openen hun deuren voor potentiële werknemers, buurtbewoners, studenten en andere belangstellenden. Inschrijven voor bezoekers is nu mogelijk via www.kbbbd.nl.

Tijdens deze hele week van maandag 21 t/m 26 maart 2022 kunnen zowel werkzoekenden als geïnteresseerden een kijkje nemen in de keuken van een Noordhollandse onderneming. Hier worden werkzoekenden in de breedste zin van het woord bedoeld. Dit kan gaan om een baan, maar ook om een stageplaats (studenten), werkervaringsplaats of vrijwilligerswerk. Ook als je geïnteresseerd bent hoe het er in bepaalde bedrijven aan toe gaat, kun je je aanmelden.

Meld je aan!

Ben je werkzoekend? Of heb je gewoon interesse in een bedrijf in de regio? Meld je dan nu aan. Bezoekers kunnen zich inschrijven via www.kbbbd.nl.

Bedrijven

Het is ook nog steeds mogelijk voor bedrijven om aan te melden voor de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2022. Dit kan tot uiterlijk 20 maart. Het is voor bedrijven de uitgelezen kans om medewerkers en klanten van de toekomst te ontmoeten. Bedrijven bepalen zelf wat ze op deze dag(en) laten zien, aan de mensen die een bezoek brengen.

Initiatief

De KBBBD is een initiatief van het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord, RPAnhn en Ontwikkelingsbedrijf NHN.

Gerelateerd