NHN
Nieuws

Van uitdaging naar waardegroei in coronatijd

Om de impact van Covid-19 inzichtelijk te maken en om te buigen naar kansen, heeft Next Level MKB de Waardegroei Covid-19 Quickscan ontwikkeld.

Deze quickscan is ontwikkeld door Next Level MKB en helpt ondernemers in Noord-Holland Noord in tijden van crisis uit de gevarenzone te komen én klaar te zijn voor de toekomst. NHN werkt samen met Next Level MKB om ondernemers in Noord-Holland Noord toegang te geven tot deze quickscan.

Er wordt in deze tijd niet alleen flexibiliteit maar ook veel creativiteit verwacht van ondernemers. Covid-19 heeft impact op het gehele bedrijfsleven en ondernemers stoeien met de vraag hoe zij de verschillende uitdagingen kunnen ombuigen tot kansen. Dit is waar Next Level MKB om de hoek komt kijken. Met de quickscan brengen zij de impact van Covid-19 op een onderneming in kaart en zetten dit om in kansen. Hoe zij dat doen? Door een korte, bondige en actiegerichte aanpak waarbij ze gebruik maken van de Waardepiramide, een beproefde methodiek om waardegroei te realiseren bij bedrijven.

Waar bestaat de quickscan uit?
1) De uitdaging en ambitie voor het bedrijf in de context van Covid-19
2) De strategische weerbaarheid van het bedrijf
3) Impact van Covid-19 op resultaat en waarde (korte en lange termijn)
4) Opties en keuzes voor de toekomst
5) Een daadkrachtig actieplan

Jouw routeplan om sterker uit de Covid crisis te komen.

Ben jij een MKB ondernemer uit Noord-Holland Noord en ben je benieuwd wat de impact van Covid-19 op jouw onderneming is? En vooral hoe je deze impact om kan zetten in kansen? Neem dan contact met ons op.

Kosten
Als Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord willen we ondernemers graag helpen, juist in deze tijd. De kosten voor de Waardegroei Covid-19 Quickscan (€2500,-) zijn daarom voor onze rekening, afgezien van een eigen bijdrage van €250,-. 

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij! Je kunt hiervoor contact opnemen met Daniël Banis, zijn gegevens vind je hieronder. 

Persoon op de foto - Danies Banis

Daniel
Banis

Teamleider MKB Strategie & Acquisitie

NHNext - van uitdaging naar waardegroei

Bekijk hieronder de NHNEXT livestream waar Karin Kleingeld (CEO NextLevelMKB) meer vertelt over de Waardegroei Covid-19 Quickscan. Ook Hans Keijzer (ZTI) en Etienne Brutel de la Rivière (MEA-nl) schuiven aan. Zij hebben beide gebruik gemaakt van de quickscan en delen in deze livestream hun ervaringen. 

Gerelateerd