Toerisme
Podcast

De Taskforce Vitale Verblijfsrecreatie stelt zich voor!

In deze podcast gaan Pim Sybesma en Wander Groot (Taskforce Verblijfsrecreatie) in gesprek met Harry Nederpelt, wethouder van gemeente Medemblik en tevens voorzitter van de stuurgroep Vitale Verblijfsrecreatie.

Wat doet de Taskforce Verblijfsrecreatie?

Toeristische ondernemers in de regio Noord-Holland Noord die hun aanbod willen verbeteren lopen vaak tegen grote uitdagingen aan. Een speciale Taskforce is nu actief in de regio om ondernemers, provincie, gemeenten en organisaties samen te brengen om verblijfsrecreatie in NHN te versterken en verbeteren. Als we het hebben over verblijfsrecreatie dan gaat het om vakantieparken, campings, hotels, groepsaccommodaties en jachthavens.

De Taskforce bestaat uit Pim Sybesma en Wander Groot en zij gaan in deze podcast in gesprek met Harry Nederpelt, wethouder van gemeente Medemblik en tevens voorzitter van de stuurgroep Vitale Verblijfsrecreatie. 

Podcast Luisteren

Website Vitale Verblijfsrecreatie

Onlangs is de website Vitale Verblijfsrecreatie gelanceerd.

Ben je ondernemer in de verblijfsrecreatie sector en heb je een hotel, vakantiepark, camping of een jachthaven? Heb je behoefte aan een gesprek met een specialist omdat je al lang met het idee loopt om te verduurzamen ? Of heb je innovatie- of uitbreidingsplannen?

Ga naar onze website voor alle informatie. Wij helpen je graag verder!

Gerelateerd