Toerisme

Winterprogramma

De rustigere wintermaanden komen er aan – tijd voor reflectie en zelfontwikkeling in de gastvrijheidssector. Het winterprogramma biedt programma’s voor iedereen die werkzaam is in de toeristische sector.

Logo - noord holland noord

Wat houdt het winterprogramma in?

Het toeristisch seizoen 2023 is in aantocht. Uitdagingen genoeg waar je als toeristisch ondernemer op in wilt springen. Je zit als werkgever of leidinggevende al vol met ideeën, maar hoe pak je deze ideeën het beste aan? Tijdens het winterprogramma geven we je in drie verschillende formats aanknopingspunten en tips om hier concreet mee aan de slag te gaan. 

Dit zijn de drie programma’s waar je deze winter mee aan de slag kunt:

 

Het winterprogramma wordt aangeboden door Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord, WerkgeversServicepunt, diverse onderwijsinstellingen, branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland en HISWA-RECRON. Ons doel? Op een laagdrempelige manier expertise aanbieden zodat jij nieuwe inzichten opdoet voor jouw team om gasten en bezoekers nóg beter van dienst te kunnen zijn (en de reserveringen binnenlopen).

Meer informatie? Contact Géke!

Géke McNab is projectleider Toerisme & Recreatie bij Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord. Heb je een vraag? Neem dan contact met haar op.


Blijf op de hoogte!

Wil je dat we je op de hoogte brengen van deze en andere events voor toeristische ondernemers?

Schrijf je dan hier in!

Gerelateerd