Innoveren
Nieuws

Derde editie Business Innovation Program Food start 8 september 2021

Is jouw bedrijf actief in de agrofoodsector en zie je kansen om meer waarde te halen uit grondstoffen door nieuwe toepassingen of door efficiëntere inzet? Meld je dan aan voor de kennismakingsworkshop van het Business Innovation Program Food op 7 juli 2021 van 10:00 tot 11:00 uur (online) en ontdek of het programma iets voor jou is.

Business Innovation Program Food

Tijdens het Business Innovation Program Food dat start op 8 september begeleiden we je in 10 modules om je ideeën scherp te krijgen. Ook ontdek je hoe je deze vertaalt tot concrete businesscases voor je bedrijf. Deelname staat open voor bedrijven in de land- en tuinbouw, voedselverwerkende industrie, technologische bedrijven en logistieke dienstverleners.

Dit programma past binnen het landelijk initiatief Voedselwaarde van de gezamenlijke Regionale Ontwikkelingsmaatschappijen (ROMs): LIOF, NV NOM, InnovationQuarter, Horizon Flevoland, Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), Impuls Zeeland, Ontwikkelbedrijf Noord-Holland-Noord en Oost NL in samenwerking met Invest NL en Stichting Samen Tegen Voedselverspilling.

Gerelateerd