Toerisme
Event
30-01-2023
 / 14:30 uur
 / 30-01-2023

Masterclass: Tips voor een divers personeelsbeleid

Het toeristisch seizoen 2023 is in aantocht. Uitdagingen genoeg waar je als toeristisch ondernemer op in wilt springen. Je zit als werkgever of leidinggevende al vol met ideeën, maar hoe pak je deze ideeën het beste aan? Tijdens het winterprogramma geven we je in drie verschillende formats aanknopingspunten en tips om hier concreet mee aan de slag te gaan. 

Tips voor een divers personeelsbeleid

Word een inclusieve werkgever (in spé)! Een woud aan regels, plichten en diverse subsidies maakt inclusief ondernemen niet makkelijk. UWV, uitzendbureaus, praktijk- en speciaal onderwijs, er zijn vele loketten en instanties die een helpende hand kunnen bieden. Tijdens deze sessie krijg je als toeristisch ondernemer antwoord op vragen over het doelgroepregister, praktijkroute, no-riskpolissen, premiekorting, loonkostensubsidies en ontvang je snelle inzichten van de subsidiecalculator. 

Wanneer?

Deze masterclass vond plaats op maandag 30 januari 2023. Bedankt voor de enthousiaste deelname aan deze training. Wil je in het vervolg uitgenodigd geworden voor onze events? Meld je aan voor de nieuwsbrief! 

Door wie?

Deze masterclass wordt gegeven door Ronald van Ammers en Peer Scheepers. Ronald is senior adviseur WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord en als subsidioloog (geeft simpele uitleg over alle mogelijke subsidies) tevens bouwer van de subsidiecalculator. Dit is een online tool die inzicht geeft in de financiële middelen waar je mogelijk aanspraak op maakt bij het aannemen van een nieuwe medewerker. Peer is netwerkcoördinator binnen het voortgezet en speciaal onderwijs. Samen geven ze jou de beste tips!

Persoon op de foto - Géke McNab

Meer informatie? Contact Géke!

Géke McNab is projectleider Toerisme & Recreatie bij Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord. Heb je een vraag? Neem dan contact met haar op.

Gerelateerd