Innoveren
Event
29-11-2022
 / 00:00 uur
 / 30-11-2022

Offshore Energy Exhibition & Conference 2022

29 en 30 november Offshore Energy Exhibition & Conference RAI Amsterdam – het landelijke event rondom de energietransitie

Samen vormgeven aan de toekomst van energie

De Offshore Energy Exhibition & Conference is waar de energietransitie plaatsvindt. Het is Europa’s toonaangevende evenement voor de gehele offshore- en energie-industrie. Dit jaar staan waterstof, drijvende wind en CCS (carbon capture and storage) in de schijnwerpers. Experts uit de wereld van offshore hernieuwbare energie zoals wind-, golf- en zonne-energie betreden het podium, samen met professionals uit de maritieme industrie en fossiele energie.

Het congres in de RAI Amsterdam telt in totaal 80 sprekers en op de expo presenteren zich 450 standhouders. De organisatie rekent op 9000 bezoekers. Bezoekers kunnen tevens deelnemen aan een matchmaking programma. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 75 euro.

WaterstofNHN - de laatste waterstof ontwikkelingen

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom waterstof in de regio? WaterstofNHN is hét platform voor iedereen die zich bezighoudt met waterstof in Noord-Holland Noord. Ga naar de website en meld je aan voor de waterstof communicatie. 

Gerelateerd