Toerisme
Event
14-03-2023
 / 09:00 uur
 / 21-03-2023

Training: Binnenhalen, boeien en behouden van personeel

Quick wins voor werkgevers en leidinggevenden in de gastvrijheidssector.

Het toeristisch seizoen 2023 is in aantocht. Uitdagingen genoeg waar je als toeristisch ondernemer op in wilt springen. Je zit als werkgever of leidinggevende al vol met ideeën, maar hoe pak je deze ideeën het beste aan? Tijdens het winterprogramma geven we je in drie verschillende formats aanknopingspunten en tips om hier concreet mee aan de slag te gaan. 

Quick wins voor werkgevers en leidinggevenden in de gastvrijheidssector

Binnenhalen, boeien en behouden. Dát is het thema van deze training. We zoeken allemaal naar hét recept voor de ultieme bedrijfscultuur. Hoe halen we de geschikte persoon binnen, hoe binden en boeien we medewerkers en vooral, hoe behouden we talentvolle medewerkers?

  • Binnenhalen: Je team als ambassadeur inzetten, effectieve sollicitatieprocedure opzetten, een warm bad voor een nieuw teamlid creëren.  
  • Boeien: Je team motiveren & inspireren, divers team creëren (doet wonderen!), betekenisvol werken.
  • Behouden: Structuur aanbrengen, een persoonlijk ontwikkelplan maken, creatieve secundaire arbeidsvoorwaarden aanbieden.


Tijdens deze training ga je aan de slag met teamopdrachten, voorbeelden uit de praktijk, ontvang je facts & figures en deel je ervaringen. Verrijk jezelf met handige tools en inzichten die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Neem deel en het levert je gegarandeerd één nieuw teamlid én een gelukkig team op! 

Wanneer?

Deze masterclass vond plaats tussen januari – maart 2023. Bedankt voor de enthousiaste deelname aan deze training. Wil je in het vervolg uitgenodigd geworden voor onze events? Meld je aan voor de nieuwsbrief! 

Door wie?

Deze training wordt gegeven door Francis Lansink, eigenaar van trainingsbureau Moodz Guest Experience. Na het afronden van de Hogere Hotelschool is ze 12 jaar lang uitgevlogen naar Londen, Abu Dhabi en Bangkok om een bak ervaring op te doen in het hoogste hotelsegment. Deze kennis gecombineerd met een dosis Twentse nuchterheid en pragmatische workshop aanpak maakt dat haar trainingen je aanzetten om hier dagelijks mee aan de slag te gaan.

Mireille Droste Photography-8
Persoon op de foto - Géke McNab

Meer informatie? Contact Géke!

Géke McNab is projectleider Toerisme & Recreatie bij Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord. Heb je een vraag? Neem dan contact met haar op.

Gerelateerd