Innovatie: versterk de kenniseconomie

Noord-Holland Noord staat voor onderscheidend ondernemen. Onderscheidend door de diverse clusters van samenwerkende, vernieuwende bedrijven en een kwalitatief hoogwaardige leefomgeving bieden we ruimte voor ambitieuze innovaties. Kom jij de kenniseconomie versterken? Bedenk, maak waar en verover de markt.

Innoveren als regionaal uithangbord

Noord-Holland Noord telt verschillende innovatieclusters waar kennisdeling en innovatie centraal staat. Door het versnellen van deze vaak langdurige processen boeken we resultaat en zijn we zichtbaar en voelbaar onderscheidend binnen sectoren als agri & food, energie, life science & health, toerisme & recreatie, en de offshore- en maritieme sector. Vanuit de regio werken we aan nationale, regionale en Europese projecten, geheel in lijn met internationale doelstellingen onder meer op het gebied van klimaat en duurzaamheid.

Foto van waterstoftankstation

Projecten Ontwikkelingsbedrijf NHN

NHN is betrokken bij regionale projecten die bijdragen aan het verbeteren en versterken van het ondernemers- en vestigingsklimaat. Van herstructurering tot innovatieprojecten en van onderzoek tot uitvoering. Uiteraard doen we dit niet alleen, maar met partners in de regio.

Gerelateerd