08-07-2024

GO!-NH zoekt ambitieuze, duurzame en groeiende ondernemers!

Het GO!-NH Growth programma gaat in september 2024 weer van start. GO!-NH is een programma van provincie Noord-Holland en ROM InWest en wordt uitgevoerd door Innomics en Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord. Dit programma biedt groeiende en ambitieuze ondernemers in Noord-Holland de unieke kans om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Gedurende een traject van drie maanden krijgen geselecteerde bedrijven toegang tot coaching, workshops, netwerkgelegenheden en deskundige begeleiding om hun innovatieve ideeën en duurzame oplossingen verder te ontwikkelen en dieper in te gaan op hun businessmodel.

Focus op duurzaamheid en innovatie

Het GO!-NH Growth programma richt zich op mkb en startups die al tractie hebben door omzet uit bestaande klanten of lopende pilots. Daarnaast wordt er geholpen bij het verbeteren van de bedrijfsmodellen, het versterken van de marktpositie en het versnellen van groeiprocessen. Met focus op duurzaamheid en innovatie draagt het programma bij aan de versterking van de regionale economie en het bevorderen van een duurzame toekomst.

Duurzame innovaties versnellen

GO!-NH Growth helpt het innovatieve ecosysteem te versterken en duurzame innovaties te versnellen. Het doel is dan ook echt impact te kunnen maken in de regio en daar zijn ondernemers hard voor nodig. Daar is Esther Rommel, gedeputeerde provincie Noord-Holland, het mee eens: “Wat ik belangrijk vind is dat GO!-NH ervoor zorgt dat ondernemers het extra stapje gaan maken waardoor zij echt door kunnen gaan. Waar misschien andere ondernemers stranden, geeft GO!-NH net dat extra zetje.”

Provincie Noord-Holland en ROM InWest stellen 10 plekken beschikbaar, waardoor je als ondernemer kosteloos mee kan doen aan het programma. Daarnaast zijn er via verschillende partnerprogramma’s meerdere tickets te verkrijgen. Geïnteresseerd? Inschrijven kan eenvoudig via de website.