NHN
Nieuws

Nieuwe collega: Michiel Kraak

Sinds begin maart heeft Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord Michiel Kraak mogen toevoegen aan het team. Michiel gaat aan de slag als Projectleider Duurzame Energie.

Even voorstellen..

Mijn naam is Michiel Kraak, 39 jaar en woonachtig in het mooie Den Helder. In de afgelopen 16 jaar ben ik in verschillende functies werkzaam geweest bij de Rabobank. Hierdoor heb ik mogen samenwerken met veel verschillende ondernemers uit de meest uiteenlopende sectoren. Ondernemers helpen om hun ambities te realiseren is iets waar ik enthousiast van word. Maar ook het op de kaart zetten en het laten groeien van onze regio is iets waar ik mij graag voor inzet.

Ontwikkelingsbedrijf NHN zet zich in voor regionale economische ontwikkeling en is een vast aanspreekpunt voor ondernemers. Bovendien kan het Ontwikkelingsbedrijf een belangrijke rol spelen bij financiering van ambitieuze, innovatieve plannen, bij het ontwikkelen van nieuwe producten of het vestigen van nieuwe bedrijvigheid in Noord-Holland Noord. Voor mij een organisatie met een doel waarin ik mijn ambitie volledig vorm kan geven.

In mijn nieuwe functie ondersteun ik gevestigde ondernemingen en ga ik actief op zoek naar nieuwe innovatieve bedrijvigheid. Mijn aandachtsgebied is Energie & Water en daarin richt ik mij op zowel de conventionele partijen als nieuwe toetreders. Daarnaast ga ik aan de slag met het opwerken van initiatieven waarin bedrijven gezamenlijk of individueel werken aan innovatie. Door het promoten van de regio en een actieve benadering, willen wij partijen overtuigen om te kiezen voor onze regio. Een belangrijke rol in de energietransitie en de creatie van nieuwe werkgelegenheid in Noord-Holland Noord is mijn doel.

Ben jij op zoek naar investeerders of financiering voor jouw ambitieuze, innovatieve plannen, het ontwikkelen van nieuwe producten of het vestigen van jouw bedrijf in Noord-Holland Noord? Ik breng je graag in contact met de juiste partijen, die je ondersteunen bij het waarmaken van jouw plannen. Wil je eens met mij of een van mijn collega’s sparren? Hieronder vind je mijn contactgegevens.

Persoon op de foto - Michiel Kraak

Michiel
Kraak

Acquisiteur Duurzame Energie

Gerelateerd