Innoveren
Nieuws

Nog 10 plekken beschikbaar voor digitaliseringsvraagstukken van ondernemers

Vanaf 1 februari 2022 heeft Werkplaats Digitaal Ondernemen (WDO) nog maar 10 plekken beschikbaar om een digitaliseringsvraagstuk op te lossen.

Via de werkplaats gaan studenten van Hogeschool Inholland en het Horizon College voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) uit West-Friesland aan de slag met bijvoorbeeld automatisering, online marketing of het analyseren van data.

We leven in een bijzondere tijd, misschien zijn de deuren van je organisatie wel gesloten en heb je tijd om na te denken over het digitaliseren van je bedrijfsvoering. Of misschien weet je helemaal niet welke digitaliseringskansen er zijn voor je organisatie? Studenten helpen het midden- en kleinbedrijf (MKB) in West-Friesland graag via de Werkplaats Digitaal Ondernemen. Een digitale en fysieke plek, waar het bedrijfsleven, onderzoek en het onderwijs samenwerken.

Al meer dan 50 ondernemers gingen je voor

Zo heeft MED Trattoria uit Medemblik het offerteproces laten automatiseren om meer tijd over te houden voor andere zaken. Heleen van Cronenberg, beweegcoach op locatie, heeft geleerd hoe ze haar producten online kan verkopen en promoten. En Automodelli heeft nu een website die ook via Google goed te vinden is.

Ben jij MKB-ondernemer in West-Friesland en wil je jouw bedrijf via digitalisering voorbereiden op de toekomst? Kijk dan op werkplaatsdigitaalondernemen.nl en meld je aan.

Samenwerkingsverband

WDO is een samenwerking van Hogeschool Inholland Alkmaar, ROC Horizon College, Provincie Noord-Holland, West-Friese gemeenten, Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (ONHN), Westfriese Bedrijvengroep, WerkSaam Westfriesland, Rabobank West-Friesland, Greenport Noord-Holland Noord en ACE-Incubator.

Gerelateerd