Innoveren
Nieuws

Record aantal GO!-NH Scale deelnemers gestart

Innovaties om energie in accu’s op te slaan en er waterstof van te maken, een platform voor het huren van je babyuitzet of superslimme AI-oplossingen voor de landbouw: je vindt ze allemaal in de nieuwe editie van GO!-NH Scale!

18 GO!-NH Scale teams gestart

GO!-NH Scale is gestart met een nieuwe lichting van 18 deelnemers. GO!-NH Scale is het vooraanstaande innovatieprogramma dat scale-ups en innovatieve mkb uit Noord-Holland ondersteunt bij het versnellen van hun groei. Deze enthousiaste groep ondernemers staat klaar om innovatie naar nieuwe hoogten te tillen en deel te nemen aan een intensief traject gericht op groei en impact. Elk jaar trekt het programma getalenteerde deelnemers aan uit diverse sectoren, de nieuwste groep deelnemers vormt hierop geen uitzondering.

Dit zijn de deelnemers uit Noord-Holland Noord:

 

Professionele ondersteuning

Tijdens het GO!-NH Scale programma krijgen de deelnemers de kans om hun zakelijke vaardigheden te verfijnen, toegang te krijgen tot investeerders en mentorship van industrie-experts, en deel te nemen aan netwerkevenementen om hun groei te stimuleren.

Met onze deelname aan GO!-NH hebben we de ideale partner gevonden om onze circulaire visie werkelijkheid te maken. We zijn trots om deel uit te maken van dit initiatief en te werken aan een wereld met innovatieve en groene oplossingen” – Ruben van Pelt, Dobbi

 

Speciale partnerplekken

Provincie Noord-Holland stelt gratis plekken voor GO!-NH beschikbaar. Regionale samenwerkingspartners gemeente Alkmaar, gemeente Haarlem en maritiem innovatiecentrum METIP stellen de overige plekken beschikbaar voor ondernemers binnen een specifiek thema of in een specifieke regio.

Over GO!-NH

GO!-NH is een van de programma’s die de provincie Noord-Holland aanbiedt om ondernemers verder te helpen met hun duurzame innovaties. De drie versnellingsprogramma’s GO!-NH Accelerator, GO!-NH Growth en GO!-NH Scale sluiten op elkaar aan doordat ze zich ieder op een andere fase van de innovatie, product of dienst richten. Van startups tot gevestigde Noord-Hollandse ondernemers die verder willen en kunnen groeien.

Gerelateerd