Toerisme
Nieuws

Winterprogramma voor toeristische ondernemers groot succes!

Maar liefst 143 ondernemers en medewerkers uit de toeristische sector uit heel Noord-Holland Noord hebben deelgenomen aan het Winterprogramma.

Maar liefst 143 ondernemers en medewerkers uit de toeristische sector uit heel Noord-Holland Noord hebben deelgenomen aan het Winterprogramma. De deelnemers konden kiezen uit drie verschillende formats en zijn aan de slag gegaan met het 𝐛𝐢𝐧𝐧𝐞𝐧𝐡𝐚𝐥𝐞𝐧, 𝐛𝐨𝐞𝐢𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐛𝐞𝐡𝐨𝐮𝐝𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐞𝐞𝐥, het creëren van een 𝐝𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐞𝐞𝐥𝐬𝐛𝐞𝐥𝐞𝐢𝐝 en het 𝐤𝐢𝐜𝐤-𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭𝐞𝐧 en 𝐨𝐩𝐭𝐢𝐦𝐚𝐥𝐢𝐬𝐞𝐫𝐞𝐧 van hun 𝐦𝐚𝐫𝐤𝐞𝐭𝐢𝐧𝐠. Een flinke dosis inspiratie en handvatten voor het nieuwe seizoen!

Dat deze formule een groot succes is blijkt ook uit de enthousiaste reacties en gemiddelde waardering van een 8,5!

Een greep uit de reacties van de deelnemers na afloop: “inspirerend en praktische tips”, “verbreding van mogelijkheden”, “zin om aan de slag te gaan met alle tips”, “er gaat een wereld voor mij open”, “dit smaakt naar meer” en “een mooi vervolg op de Regiosafari”.

Het Winterprogramma is het vervolg op de Regiosafari’s die afgelopen najaar plaatsvonden in de drie deelregio’s De Kop, Alkmaar en Westfriesland. Het doel? Op een laagdrempelige manier expertise aanbieden zodat ondernemers uit de gastvrijheidssector nieuwe inzichten opdoen en van elkaars ervaringen leren zodat zij hun medewerkers, gasten én bezoekers nóg beter van dienst kunnen zijn.

Sneakpeak: ook dit najaar organiseren we weer drie Regiosafari’s. Blok deze data alvast in je agenda:
Woensdag 27 september – Regio Westfriesland
Woensdag 4 oktober – Regio De Kop
Woensdag 11 oktober – Regio Alkmaar

Als eerste alle informatie rondom Toerisme & Recreatie in Noord-Holland Noord ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en updates over events!

Gerelateerd