Missie & Visie

Hoe dragen wij bij aan de versterking van de economie in Noord-Holland Noord?

Onze visie

De wereld verandert razendsnel. Woorden als ‘disruptie’, ‘innovatie’ en ‘betekenis’ zijn allang geen toverwoorden meer. Het is de dagelijkse realiteit. Mensen willen een gezond, gelukkig en betekenis-vol leven. En bedrijven spelen daarin een belangrijke rol.

Nederland is hét land waar economische en maatschappelijke vooruitgang hand in hand gaan. Noord-Holland Noord is dé regio die het bewijs hiervan levert. Hier maken ondernemers positieve impact en winst tegelijkertijd.

Dit kunnen deze bedrijven, omdat zij bevlogen talent weten te boeien en te binden. De nieuwe generatie streeft naar economische groei, ecologische verantwoordelijkheid en sociale vooruit-gang. Door het nuchtere en pragmatische karakter van de regio ontstaan er activiteiten waarin jongeren hun eigen toekomst vormgeven. Want in Noord-Holland Noord praten we niet enkel over innovatie. We doen het gewoon.

Globaal gedacht, lokaal gebracht. Inwoners en ondernemers werken als collectief, zij tonen initiatief en daadkracht. Altijd gericht op een gezamenlijk doel. Zo werken we samen aan een nieuw economisch tijdperk.

Onze missie

We zijn een bevlogen organisatie die lef toont. Door anders te denken en te doen komen wij met vindingrijke oplossingen. 

ONHN versnelt daardoor economische en maatschappelijke vooruitgang in de regio als innovatieve bruggenbouwer tussen bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen.

Gerelateerd