04-04-2024

GO!-NH

GO!-NH is een van de stimuleringsprogramma’s van provincie Noord-Holland om startups, scale-ups en mkb met duurzame innovaties (versnelt) verder te helpen.

Pagina titel
Section titel

Hét innovatieprogramma voor ondernemers

Ben jij een mkb’er, startup of scale-up die wil bijdragen aan een schone, duurzame en gezonde wereld? Dat is het GO!-NH programma misschien hét programma voor jou!

Logo - GO! - NH

Over GO!-NH

GO!-NH is een van de programma’s die de provincie Noord-Holland aanbiedt om ondernemers verder te helpen met hun duurzame innovaties. De drie versnellingsprogramma’s GO!-NH Accelerator, GO!-NH Growth en GO!-NH Scale sluiten op elkaar aan doordat ze zich ieder op een andere fase van de innovatie, product of dienst richten. Van startups tot gevestigde Noord-Hollandse ondernemers die verder willen en kunnen groeien. Deelnemers van de GO!-NH programma’s krijgen toegang tot coaches, experts, diverse workshops en netwerkevenementen en financieringsmogelijkheden om hun groei te stimuleren.

Samenwerking

Samen met Innomics verzorgen we de werving en uitvoering van het GO!-NH programma. Daarnaast werken we binnen GO!-NH samen met vele partners op het gebied van expertise, coaching, workshops, partnerprogramma’s, financiering en locaties.

GO!-NH Accelerator

GO!-NH Accelerator is een versnellingsprogramma gericht op mkb’ers en startups waarvan het product of de dienst zich nog in de ontwikkelingsfase bevindt.

Geschikt voor: mkb’ers en startups met een innovatie in beginfase

Kenmerkende vraag: Is mijn innovatie geschikt om de markt te betreden?

Omzet (bedrijf/innovatie): 0 – 500k

Periode: 3 maanden

GO!-NH Growth

Het GO!-NH Growth versnellingsprogramma is voor startups en mkb’ers die zich in een verdere fase bevinden. Zij hebben al omzet uit klanten en/of pilots.

Geschikt voor: mkb’ers en startups met een innovatie in de groeifase

Kenmerkende vraag: Hoe bereid ik mij voor om daadwerkelijk te gaan schalen?

Omzet (bedrijf/innovatie): vanaf 250k

Periode: 3 maanden

GO!-NH Scale

GO!-NH Scale is gericht op mkb’ers en scale-ups die goed ontwikkeld zijn in hun huidige markt en klaar zijn om op te schalen naar nieuwe markten of gebieden.

Geschikt voor: mkb’ers en scale-ups in opschaalfase

Kenmerkende vraag: Welke markt(en) ga ik als volgende stap aanboren?

Omzet (bedrijf/innovatie): 1 – 10 miljoen

Periode: 6 maanden

Contactpersoon
Persoon op de foto - Abdellah-Ezzerari

Abdellah Ezzerari

Projectleider GO!-NH

Meer weten

Wil je meer weten over de verschillende GO!-NH programma’s? Of alvast je interesse kenbaar maken voor een volgende editie? Neem contact met mij op!