Toerisme
Event
27-09-2023
 / 09:00 uur

Regiosafari Westfriesland 2023

Op deze pagina vind je het volledige programma van Regiosafari Westfriesland 2023. Ontmoet, inspireer en leer van elkaar op woensdag 27 september.
Logo - noord holland noord

Woensdag 27 september van 09.00 tot 16.30 uur

Ontmoet, leer en inspireer. Op woensdag 27 september gaan we weer op Regiosafari door Westfriesland! Ben jij actief in de gastvrijheidssector in regio Westfriesland? Dan is dit hét event voor jou!

De thema’s dit jaar zijn duurzaamheid en generatiemanagement. Trends, tegentrends, concepten voor nu en later, het maken van duurzamere keuzes, werken met én voor verschillende generaties. Hoe pas je dit toe binnen jouw onderneming? En hoe zorg je dat je relevant blijft, nu en in de toekomst?

Ochtendprogramma

We starten de dag bij De Hooghe Heeren in Hoogwoud. Met een Grand Café, verschillende feestzalen, vergaderruimtes en een binnentuin is dit een ideale uitvalbasis midden in het Westfriese landschap. Na het welkomstwoord en een inkijkje in de locatie neem je deel aan twee interactieve sessies rondom duurzaamheid en generatiemanagement gegeven door Marjolein Risseeuw (Generatiestrateeg) en Merlijn Pietersma (Taskforce Vitale Verblijfsrecreatie en Leisure strateeg). Na de lunch stappen we in de bus om een kijkje te nemen bij inspirerende collega-ondernemers in de buurt.

Middagprogramma

Een van die locaties is Herberg Spanbroek. Deze luxe groepsaccommodatie, in het prachtige pand van een voormalige meubelmakerij, wordt gerund door de familie Rood. Naast de stijlvol ingerichte groepsaccommodatie kun je hier ook terecht voor vergaderingen en (yoga)retreats. Ook brengen we een bezoek aan La Mère Anne in Oudendijk. Ooit begonnen als wegrestaurant en truckerscafé in 1945 is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een begrip in de regio waar culinaire hoogstandjes worden geserveerd. Met het restaurant, partycentrum, stijlvolle trouwlocatie, eigen hotelkamers en de splinternieuwe gasloze keuken is hier genoeg te horen én zien! De dag sluiten we weer gezamenlijk af bij de Hooghe Heeren met een hapje en een drankje.

Locatie

De Hooghe Heeren
Herenweg 60
1718 AG Hoogwoud

Programma

  • 09.00 – 09.30 uur – Inloop bij De Hooghe Heeren in Hoogwoud
  • 09.30 – 13.00 uur  – Ochtendprogramma – interactieve sessies met lunch
  • 13.00 – 15.30 uur   – Middagprogramma – met de bus door de regio
  • 15.30 – 16.30 uur   – Afsluitend hapje en drankje bij De Hooghe Heeren

Naast Regiosafari Westfriesland gaan we ook op safari door de regio’s Alkmaar en De Kop. Meer informatie over de Regiosafari’s in het algemeen of een terugblik van de vorige edities vind je hier.


Blijf op de hoogte!

Wil je dat we je op de hoogte brengen van toekomstige andere events of nieuws voor toeristische ondernemers?

Schrijf je dan hier in!

Gerelateerd