Regiosafari 2021

De regiosafari is hét gratis event voor iedereen die werkzaam is in de gastvrijheidssector in de regio Noord-Holland Noord.

Terugblik regiosafari's 2021

Regiosafari De Kop

Bekijk hier de NHNEXT stream van Regiosafari De Kop terug. Aan tafel zaten gespreksleider Monique Ooms, wethouder gemeente Hollands Kroon Theo Meskers, mede-eigenaar van camping Het Bos Roept! Gidus Hopmans en mede-eigenaar Boutique Hotel Texel Marianne Langeveld.

Livestream Texel Academy De Kop

Simone Grömminger sprak tijdens Regiosafari De Kop over het succes van de Texel Academy en de ambitie om het naar vaste land te brengen. Haar volledige presentatie is opgenomen en kun je via onderstaande video bekijken.

 Naast de presentatie van Simone Grömminger gaven Jan Scheele en Roger Davids deze dag ook een presentatie. Deze zijn terug te kijken in de livestream van Regiosafari Westfriesland. Beide presentaties, van Jan Scheele en Roger Davids, zijn als handout te downloaden. Tip: Klik in de presentatie van Jan Scheele op de buttons met ‘Meer informatie’.

Aftermovie De Kop

Fotoalbum De Kop

Tijdens de Regiosafari De Kop zijn volop beelden geschoten. Bekijk via onderstaande link hoe mooi jij bent vastgelegd!


Regiosafari Westfriesland

Bekijk hier de NHNEXT stream van Regiosafari Westfriesland terug. Gespreksleider Monique Ooms zat aan tafel met wethouder gemeente Medemblik Harry Nederpelt, mede-eigenaar Saalhof Céline Loos en directeur van Land van Fluwel en mede-eigenaar camping Boven ’t Maaiveld Kees Vriend.

Livestream Westfriesland

In onderstaande video kun je de livestream van Regiosafari Westfriesland bekijken vanuit theaterkerk Hemels in Twisk. Geopend door wethouder Harry Nederpelt en dagvoorzitter Géke McNab met presentaties van Jan Scheele en Roger Davids. Beide presentaties, van Jan Scheele en Roger Davids, zijn als handout te downloaden. Tip: Klik in de presentatie van Jan Scheele op de buttons met ‘Meer informatie’.

Fotocompilatie Westfriesland


Regiosafari Alkmaar

Bekijk hier de NHNEXT stream van Regiosafari Alkmaar terug. Met gespreksleider Monique Ooms, wethouder gemeente Bergen Erik Bekkering, eigenaar van Restaurant-Hotel Merlet Martin van Bourgonje en manager van Huis van Hilde Anouk Veldman.

De Regiosafari’s zijn ontstaan vanuit de samenwerking tussen ondernemers, ondernemersfederaties, brancheverenigingen HISWA-RECRON en Koninklijke Horeca Nederland, provincie Noord-Holland, gemeenten, Holland boven Amsterdam en Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord.

Meer informatie? Contact Géke!

Géke McNab is projectleider Toerisme & Recreatie bij Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en tevens initiatiefnemer van de Regiosafari’s. Heb je een vraag? Neem dan contact met haar op.

Gerelateerd